onsdag den 28. september 2011

Worlds most hated...

.... ja ja, man kan tænke hvad man vil, men overskriften stammer faktisk fra en blog jeg følger med i. Indehaveren er Kong Mor - og hun skriver om lidt af hvert fra sin dagligdag med mand og børn udstationeret i Eventyrhuset på Æblebakken i Normandiet i Frankrig.
Den anden dag, da jeg sad og læste, havde Kong Mor et indlæg om "Worlds most hated" - som i dette tilfælde (heldigvis) var Kong Mor selv. Det sjove er, at det kunne lige så godt have været mig.... Kong Mors datter har udset sig et par støvler, som hun synes, hun skal/MÅ have... Dette er Kong Mor ikke enig i - og så er det diverse dilemmaer opstår i et ellers harmonisk og dejligt familieliv. Og JA, det kunne lige så godt have været her hjemme hos mig! Min datter er bare kun 8 år (bliver faktisk nogen gange i tvivl om det nu kun er 8 år, for hun opfører sig helt bestemt som en på 16 år - MINDST!! Oh my God! Hvordan skal det ikke gå!??) - man tror jo, det er løgn.
Nå men det korte af det lange er, at jeg synes, at du skal læse lidt på Kong Mors blog (måske kender du hende allerede) - du kan jo starte med det dejlige "Worlds most hated"-indlæg, som du kan se her. Måske kan du også drage paralleller til din dagligdag.
God fornøjelse!

1 kommentar:

  1. Jeg takker meget for de fine ord. :-)

    Det er altid dejligt når andre sætter pris på ens blog!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...