søndag den 11. september 2011

BONDERØVSFEST

I daglig tale også kaldet "garagefest" - er en årlig tilbagevendende begivenhed i vores omgangskreds. Vi er en flok, der har holdt sammen gennem flere år - nu er vi alle gift, har fået børn og nogen er flyttet fra området, hvor vi bor. Vi fik set hinanden for lidt og det var der nogen, der for nogle år siden ville gøre noget ved og derfor opstod begrebet "garagefest".
Det foregår sådan, at vi skiftes til at lægge lokaler til - og som navnet på festen antyder, skal man lægge garage / lade / udhus, eller hvad man nu har til :) Det er totalt uformelt og helt enormt hyggeligt!! Vi ved, at det er hvert år den 2. weekend i september - så det gælder om at holde weekenden fri. Vi nyder nogle timer i fantastisk selskab og griner, danser og hygger os, som om vi stadig er 18 år :))
Det er super fedt!!
Garagefesten foregik i går aftes / nat. Endnu en super hyggelig fest med masser af snak og grin! Hvor er det dejligt at have sådan en omgangskreds - fuld af fest og godt humør! Vi er heldige :)
Vi forsøgte os ud i nogle stemningsbilleder og ville have haft taget billeder af al maden - det var dog lige som om, at det glippede lidt efter forretten... Så I må nøjes ;)
Og så beklager jeg på forhånd motiverne på billederne - men der er ikke så meget at gøre ved det, - sådan ser bonderøve altså ud ;))

2 kommentarer:

  1. Sikke et skønt koncept. Det lader til at have været et brag af en fest.

    SvarSlet
  2. Det ER også bare rigtig hyggeligt!! Og ja, vi havde en super aften / nat! :))

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...