mandag den 15. august 2011

Fodbold bold ...

Her til aften har jeg været på det lokale stadion og se sønnemand spille den første 11-mands kamp. Det var en oplevelse af de gode! :)
Vi var en del forældre på sidelinjen for at se vores "små" U12 drenge spille :) Vi tænkte tilbage på dengang for efterhånden en del år siden, hvor vores drenge startede med at spille fodbold... De har aldrig været særlig store af sig og dengang mødte de op på 5 mands banen i mega-stort fodboldtøj... der var ca. 1½ cm bart knæ mellem fodboldstrømpen og shortsene. Drengene piskede rundt på den lille bane og jagtede den runde kugle - og endte ud med at være koksrøde i deres små hoveder....
Det var næsten det samme i dag :)) De er stadig "lidt" små af sig (det er ikke ualmindeligt at de er et hoved mindre end deres modstandere - og i dag var ingen undtagelse) Der er dog alligevel kommet noget mere bart knæ mellem fodboldstrømperne og shortsene - drengene pisker stadig rundt efter en rund kugle, men nu er der overblik og meget mere fodboldspil... De ser meget små ud på den store 11 mands bane - ligesom de så små ud på 5 mands banen dengang de startede.
Hold da op hvor de bare kan de unger! Det var helt vildt! De vandt stort!! (og det er længe siden de har prøvet det!) Det var super velfortjent, de styrede det hele fra start til slut - nøj hvor var det bare godt gået!
Nu er en meget træt fodboldspiller for længst puttet - og jeg behøver vel ikke sige, at han sov med det samme ;-) Han drømmer nok sødt om en vundet fodboldkamp... og det kan jeg faktisk godt forstå!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...