søndag den 4. marts 2012

Efter billeder - Fies værelse

Og så til lidt billeder af Fies værelse:
Der er egentlig ikke sket så meget inde på Fies værelse.... og så alligevel. Hun har stadig en halvhøj-flexaseng, fordi hun stadig har brug for pladsen under sengen til dukker og dukkevogn osv. Men det varer nok ikke længe før, det skal ud også, for det er ikke meget, der bliver leget med det mere.
Vi var nødt til at vende Fies skrivebord om, så det nu står og "rager ud" i rummet...
Jeg ved ikke, hvad det er, der sker med børneværelser.... Hvorfor er de så svære at indrette??? Det var helt umuligt at lave ret meget om på hendes værelse - måske på grund af den der enormt store seng (90x200) Men hun har selvfølgelig også stadig en masse skrammel legetøj og dimser, der skal være plads til. Måske hjælper det, når det engang skal ud.
Det lykkedes dog til sidst at få plads til det hele....

Fie har fået nye reoler fra IKEA - jeg fik ideen til sammensætningen fra min veninde, der har sat de 2 reoler sammen på samme måde på hendes datters værelse. Det virker altså rigtig godt! Det nye fjernsyn hænger fint på væggen og man kan slænge sig i sækkepude på gulvet eller i sengen, hvis man vil se tv.
Ved skrivebordet har vi investeret i en stang (29,- kr. i IKEA) og 5 lyserøde plasticbøtter (5,- kr. stk. i IKEA) til tudser, blyanter og andre rodeting skriveredskaber - så er det ligesom samlet... IKEA er altså et fantastisk sted, hvis man er på jagt efter gode opbevaringsløsninger!
Fie har også fået en ny hylde op og det pyntede også gevaldigt!
At væggene fik en gang maling og blev frisket op, hjalp også en hel del! Der er nu nedlagt forbud mod ophængning af diverse tegninger og andet - det har ellers været brugt i stor stil at hænge op med "elefantsnot" /lærertyggegummi/hæftemasse - eller hvad det nu hedder ... med det resultat at der flere steder var "huller" i tapetet. Og det var altså ikke særlig kønt! Nu må der hænges op på skabet og døren som nemt kan rengøres med vand, sæbe og sprit. 

Ellers har Fie selv indrettet sig med diverse hygge-nygge-ting og sager - mange af dem hjemmelavede og rigtig fine!
I får lige et billede af Fies hygge:
På pigeværelset mangler vi også bare at få en gang trægulv på - det kommer også i løbet af året :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...