mandag den 30. januar 2012

Dagens billede I

Dejlig udsigt - skøn dag :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 24. januar 2012

Tiden nærmer sig ....

.... ferietiden!!
Om ikke ret længe er jeg den heldige :)) Tænk hvis det bliver lige så dejligt vejr som sidste år....
Stedet er det samme; og det kan se sådan her ud:

torsdag den 12. januar 2012

Sikke en uge...

Det har bare været møde på møde på møde i denne uge!! Tager sidste omgang møder i dag - 2 stk i eftermiddag og derefter direkte til skolebest.møde i aften .... Glæder mig til at komme hjem på hovedet i seng og sove, sove, sove, so......


zzzzzz zzzzz

Måske kommer vi også til den dag hvor jeg synes jeg har overskud til at berette om, hvad jeg egentlig render til møde om - Fredericia Kommunes skolestrukturdebat... Men det kræver, at vi alle (både forfatter til indlæg og læsere) har god tid!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 9. januar 2012

Sommeren kan komme førend vi ved ...

og det er så mig, der er så heldig at være den, der skal til Bornholm!! Jeg glæder mig allerede helt vildt, for jeg har aldrig været på Bornholm før :) Det bliver dejligt, tror jeg!
Tænk, lige pludselig er det sommer, lyse lange nætter og grill... Skønt!

- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 6. januar 2012

AAAAAAAAAAAVVV !!!!!

Aaaaaargggghhhh!!!
Hold nu op - har allerede ondt - i arm, skulder, baller, højre baglår og mavemuskler ..... Vidste ikke jeg havde muskler under ribbenene - faktisk en meget stor muskel!!! Av- siger jeg bare!

Det gode er: JEG VANDT !!!! HÆ!! Fandeme - jeg vandt! Har ikke spillet i 2 1/2 år og så vinder jeg!!! :)))

- Posted using BlogPress from my iPad

indlæg nr. 101

Så er sygdom og negativitet lagt på hylden.... Også på tide vil nogen nok mene!!

Det er blevet fredag og nu er det endelig weekend! Det blev til 2 arbejdsdage for mit vedkommende i denne uge... Torsdag følte jeg mig så frisk, at jeg daffede afsted på arbejde - det var hårdt, men rart!!
I morgen aften kommer manden min hjem fra sin "drenge-tur" i Frankrig - det glæder jeg mig rigtig meget til og jeg glæder mig til at høre om alle de ting, han sikkert har oplevet! Godt nok har vi allerede hørt lidt til det gennem de daglige samtaler med ham i telefonen, men der skal jeg jo "dele" med de andre her på matriklen - og DET er ikke nemt! Der er nemlig 2 stk. børn her, der bare savner deres far heeeeeelt vildt, så alle står nærmest i kø før, under og efter samtalen!!

Fredag aften skal der hygges med ungerne og det der X-factor i flimmeren, men først skal jeg (for første gang i 2½ år) spille badminton..... åhhhhhh - skræk, rædsel og krise!!! frygter allerede nu for ømme balder, skuldre og ryg i morgen! Jeg synes at kunne mindes at man altid har ondt de mest mærkelige steder efter sådan en gang badminton - måske kan jeg i morgen i mit indlæg nr. 102 berette om "muskler, du ikke vidste, du havde" her på bloggen?
Pyyyyy - det bliver nok "lidt" hårdt! Men sikkert også dejligt at komme i gang igen :)

For lige at følge op på historien om solcellerne på taget, så kan jeg berette, at der i dag er sket en hel del! Jeg tror nu at 23 ud af 24 paneler er påsat deroppe... DEJLIGT! Om lidt har de meddelt at de kommer og henter stillads osv. Det var rigtig nok - da de først gik i gang tog det ikke meget mere end en dag, før de var færdige...
Så historien ender med, at det alligevel lykkedes at få solceller på taget - hvem skulle dog have troet det ???

tirsdag den 3. januar 2012

indlæg nr. 100

Nu er jeg kommet til indlæg nr. 100 - en stor dag, som jeg da heller ikke vil springe let og elegant hen over! Derimod vil jeg bruge den - godt og grundigt - til årets første gang BROK (så er du advaret - du har muligheden for at lade være med at læse videre!)

  1. Jeg er syg :( Totalt nederen!! Ikke særlig fedt at starte året med sygdom.... I søndags tænkte jeg, at det nok bare var tømmermænd - man er jo ikke 20 år længere (hæm hæm) På den anden side syntes jeg jo altså heller ikke, at jeg ligefrem drak så meget, at jeg blev sådan fuld fuld... Så jeg gik sådan og småømmede mig hele dagen den 1. januar - for at få medlidenhed forståes, - det lykkedes til dels...
  2. Søndag var også dagen, hvor jeg sendte manden afsted på skiferie med en flok "drenge" (det er jo nok efterhånden nærmere halvgamle mænd, men de bliver så glade, når man kalder dem "drengene") Jo jo - så nu sidder man her - næsten helt alene - i pis-øs-regnvejr og venter på orkanen, der rammer lige om lidt! Vil faktisk hellere have ski på og kigge lidt på nogle smukke sneklædte pister!
  3. Og de der solceller ..... Jeg ved ikke, hvad de har regnet med, men de kravler jo ikke ligefrem op på taget af sig selv, vel!?! Det er ligesom påkrævet, at NOGEN kommer forbi og får dem sat op .... Men NOGEN kommer åbenbart ikke!! Venter nu på 2. dag på, at NOGEN kommer - vil faktisk anbefale dem at komme temmelig snart, hvis ikke ut skal gå hen og blive umedgørlig! Men faktum på solcellefronten er, at der STADIG mangler opsætning af 23 ud af 24 solceller - og her sidder jeg så - stadig næsten alene og i pis-øs-regnvejr - og venter på orkanen mens stiladset blafrer derudaf uden for mit vindue! hmmmm!
Kunne egentlig godt blive ved med at remse op.... Men orker det ærlig talt ikke lige nu. Man skulle jo også nødig skræmme nogen væk... Må ned at ligge lidt igen inden afhentning af mindsten.
Og så er der vel ikke andet at sige end: "vi må da håbe, det bliver bedre i morgen!"

Tak fordi du hængte på - jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at indlæg nr. 101 bliver en hel del mere positivt end dette!

søndag den 1. januar 2012

2012

Et helt nyt og ubrugt år.... Brug det vel!!
Godt nytår!

- Posted using BlogPress from my iPhone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...