søndag den 15. september 2013

Arbejdsopstart - august 2013

Noget siger mig, at jeg har nævnt en ny skolestruktur i Fredericia i enkelte indlæg tidligere .... Da vi kom til begyndelsen af august måned, var det lige pludselig alvor og det var blevet NU det var NU!

Vi skulle have det hele til at spille. Mange voksne og endnu flere børn skulle starte på nye skoler!

For mine egne børn har denne skolerokade/skolestruktur ikke ført de store ændringer med sig.
Emil fortsætter uændret i sin gamle klasse, på sin gamle skole og skal have de samme lærere, som han plejer ....
Hos Fie er der sket lidt ændringer. Hun er startet i 4. klasse og hendes klasse er slået sammen med parallelklassen, som de i forvejen havde en hel del med at gøre. Hun går på en lille skole og har faktisk kun fået 2 nye lærere (altså nogen hun ikke kendte i forvejen) ellers er det kendte mennesker, der underviser hende. Man kan sige at når hun nu skulle starte i 4. klasse, så forventede vi vel egentlig også, at der ville komme ændring i hendes lærere - så det er helt fint med os og heldigvis er det også fint med hende!

Mig selv - jeg er stadig på den samme "pind", som inden skolestrukturen trådte i kraft.
Det føles dog som om, jeg er startet i nyt job. Mine chefer er nye, halvdelen af lærerstaben og pædagogerne er nye og ca. 1/3 del af børnene er nye. Alle børn er startet i nye klasser, - man har rystet posen, - som man siger - og har dannet 3 nye klasser pr. årgang.
Så på "min" skole er der rigtig meget nyt at arbejde med og vænne sig til. Vi skal finde frem til en fælles kultur, - hvordan vil vi gøre her?
Der er helt utrolig mange småting og detaljer, som ingen overhovedet havde forudset kunne opstå .... Det er udfordrende og meget spændende, synes jeg.

Jeg kan mærke, at alle har "ja-hatten" på på min "nye" arbejdsplads. Stemningen er rigtig god! Vi har det godt og sjovt sammen og jeg er sikker på, at det bare bliver helt vildt super fedt og godt, - når det hele er på plads!
Der er lang vej endnu, men vi er godt på vej!

mandag den 9. september 2013

Sommerferie - del IV

Her kommer sidste indlæg om vores sommerferie i 2013 ....

De sidste feriedage blev brugt på Bork Havn Musikfestival. Det var noget vi ikke havde prøvet før, så vi kørte spændte afsted fredag den 2. august - i 35 graders varme!! Pyyyy det var hot!
Vi ankom til første destination som var en lille campingplads ca 10 km. fra Bork Havn.
Vi havde lejet en hytte, da vi ikke gade slæbe campingvognen med vestpå for kun at sove i den om natten. Hytten var booket for 2 nætter.
Glade og forventningsfulde ankom vi ..... og så var det bare noget gammelt L... !!! Øj hvor var vi skuffede! Der lugtede simpelthen så fælt i hytten - en blanding af skimmelsvamp og rådden jord - FØJ! Nå, men vi tog "ja-hatten" på - vi skulle jo trods alt kun sove der, så det gik jo nok!

Afsted gik det til festivalpladsen.
Det var en rigtig god oplevelse! Vi hørte super musik begge dage! Blandt andet: Mads Langer, Infernal, Allan Olsen, Beth Hart, MGP show og meget andet. Det hele var godt og der var noget for enhver smag :)

Da vi havde hørt det sidste band fredag aften, kørte vil tilbage til campingpladsen, hvor vi skulle sove for natten. Og hvilken nat det blev!
For det første tordnede det HELT vildt ude over Vesterhavet (det var super flot, da vi kørte hjem og kunne se lyn ude over vandet!) - for det andet var det MEGA varmt og fuldstændig umuligt at få luft ind i hytten, der stadig STANK ... For det tredje sov jeg bare SÅ dårligt!!
Resultat = KÆMPE hovedpine / migræne lørdag morgen ..... Øv øv øv - jeg troede seriøst ikke, at jeg ville kunne komme med på festivalpladsen - en masse piller, FRISK (!!!) luft, vand og lidt morgenmad gjorde dog meget ved det og jeg kunne komme med.
Vi tog en hurtig beslutning om, at vi i stedet for at overnatte endnu en nat i hytten, som først planlagt, ville køre hjem i vores egen seng (jubiiiii)

Så det korte af det lange er at vi - på trods af den meget dårlige hytte - fik en god oplevelse på festivalen - jeg tror ikke, det er sidste gang, vi kommer derover! Indkvarteringen bliver bare anderledes næste gang!


mandag den 2. september 2013

Det var så lidt ...

.... tid jeg brugte på en tilskadekommet kollega den anden dag. Han styrtede på cykel lige udenfor skolen og slog sig slemt. Heldigvis havde han cykelhjelm på - så han slap med knubs og hudafskrabninger. 
Jeg fik iset ham ned og ringede efter en taxa, så han lige kunne blive tjekket på skadestuen. 

I dag kom han forbi - iført ny cykelhjelm og en buket blomster som tak for hjælpen. 
Det var da så lidt - synes jeg, men hvor er det en dejlig fornemmelse, at han satte så stor pris på min hjælp!!


Smil til verden!! :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...