lørdag den 31. august 2013

Sommerferie - del III

Endelig fik Tommy ferie og vi kunne komme afsted nord på ... Campingvognen stod allerede hos mormor og morfar i sommerhuset, så vi skulle bare derop ad!
Vi havde et pitstop i Randers, hvor vi var til Grøn Koncert - skønt skønt vejr!! Det var næsten for varmt - vover jeg at sige lige så stille! Men super musik og god stemning!

Mormor og morfar stod klar med aftensmad i sommerhuset, da vi kom frem. Det var hyggeligt!
Vi var trætte, så vi kravlede tidligt i køjen - lørdag formiddag skulle vi afsted med campingvognen til Tversted og Åbo Camping.

Vel fremme på den super dejlige plads, fik vi hurtigt organiseret opsætning og klar var vi så til at kaste os i bølgen blå - eller nærmere bestemt poolen blå :)

... og her hang de så - dejligt at køle ned i poolen på Åbo Camping!
Senere samme dag ankom Tommys lillebror med sin familie - så var vi helt klar, - der var dømt super hygge!! Det var dejligt at have nogen med på ferie, som man kender så godt! Vi voksne hyggede med god mad, rødvin og spillet "Partners". Ungerne fik udforsket fodboldbaner, legeplads, minigolf osv.!
Vi hyggede igennem - der var ingen konflikter, ingen problemer af nogen art - det var bare skønne dage!

Vores base!! I sådan et skønt sommervejr kommer man rigtig langt med en markise og et læsejl!
Vi havde ikke rigtig brug for de vilde udflugter i den uge, vi var i Tversted. Vejret var fantastisk og det skulle bare nydes!
Vi var selvfølgelig på stranden og få is, vi var rundt i byen, rundt på campingpladsen, ved poolen og ellers slappede vi bare af med bøger og liggestole!
En enkelt dag gik turen til Skagen - det skal man jo, når nu man er næsten deroppe :)
Vi besøgte Grenen, Skagen by, spiste sen frokost, besøgte den tilsandede kirke og Råbjerg Mile ..... Jeg elsker bare Nordjylland!!

Råbjerg Mile - 2013
Fredag - den sidste dag inden vi skulle hjem stod den på overraskelsestur for ungerne. Turen gik til Fårup Sommerland. Det var virkelig en rigtig dejlig dag!
Fårup Sommerland er et super sted!! Der er nogen for alle og vi havde en rigtig rigtig god og lang dag!
Dagen sluttede med pizza på campingpladsen.

Lørdag gik turen syd på og hjem igen.... Vi kan tænke tilbage på en dejlig uge!

Fie & Emil - sommeren 2013

torsdag den 29. august 2013

Sommerferie - del II

Vel hjemme fra sommerhuset havde ungerne og jeg en uges tid vi skulle bruge her hjemme .... Tommy skulle arbejde og vi skulle bare tulle rundt og vaske tøj og gøre klar til campingferie.

Tiden gik med ingenting! Der var dømt blå himmel og afslapning ...

Fantastisk sommerhimmel i Danmark - juli 2013
Man kan ikke få noget bedre end Danmark om sommeren, når vejret er, som det har været i år! Det er helt fantastisk og utrolig lækkert!! Jeg behøver ikke mere ....


Farfar blev fejret i løbet af ugen, vi havde hjemme - han er så uheldig at have fødselsdag midt i sommerferien. Det er ikke altid, det passer med, at vi er hjemme.
Jeg har som regel ferie i det meste af skoleferien, men vi bliver nødt til at passe ferien ind efter, hvornår Tommy kan få sine 14 dages sammenhængende ferie og hvis de uger falder sammen med farfars fødselsdag er der risiko for, at vi ikke er hjemme på dagen. Heldigvis har farfar forståelse for det - i år var vi hjemme, men han måtte så undvære Tommys lillebror og hans familie ...
Vi fejrede ham så godt vi kunne og havde en dejlig aften på terrassen.

onsdag den 28. august 2013

Humor

Faldt lige over denne her på Facebook ... 


Se - det er humor, man kan forstå! 
Jeg ❤ det!!!

søndag den 25. august 2013

Sommerferie - del I

Som lovet tidligere vil jeg prøve at opsummere de (efterhånden) mange måneder, hvor jeg har forsømt bloggen.
Vi er jo faktisk helt tilbage i juni måned for at komme tilbage til en opdatering (altså sådan en rigtig opdatering) ...


Allerførst bliver jeg simpelthen nødt til at nævne at min søde lillesøster fødte den skønneste lille lækre pige den 22. juni - dermed blev jeg moster for 4 gang! Det er virkelig en titel, der kan anbefales! Moster er noget af det bedste, man kan være i hele verden!!
Smuk og skøn er hun - den lille Vigga!
Jeg har lånt dette billede fra min søsters blog: www.byheidemann.dk
Vigga blev født lige inden sommerferien - så det må kaldes en dejlig start :-)


Den første weekend i juli måned - eller som oftest den første weekend i skolernes sommerferie, er det en tradition, at vi mødes i min familie i mine forældres skønne, skønne sommerhus, der ligger lige syd for Sæby i det fantastiske Nordjylland.
Det er hele familiens fristed - vi kan bruge det, som vi vil og vi nyder alle sammen at være der! Som regel er vi der alle sammen i flere dage - den første weekend i juli måned. Efter Vigga er kommet til er vi nu 14 personer + 1 hund :-)
I år måtte vi dog undvære Vigga, min mindste søster og hendes familie - de valgte helt forståeligt at blive hjemme og lige finde lidt rytme og ro efter fødslen. De har også storebror Alfred at tage hensyn til og man skal altså vende sig til at der pludselig kommer en lille trold mere i familien, som man skal dele mor og far med. Alfred klarer det dog super flot - der har ikke været noget, men det er jo nok fordi, hans forældre har forstået at takle hele situationen på den rigtige måde!
At min søster og hendes mand valgte at blive hjemme, betød jo så at de gik glip af den årlige "sommerhus-fest". "Sommerhus-fest" går ud på at vi samles på min mors side af familien (mostre, onkler, kusiner, fætre og deres kærester og børn + nogle af mine forældres lokale nordjyske venner) .... Altså vi samles den første lørdag i juli måned og hygger os sammen i sommerhuset hele dagen. Det er skønt og uformelt at være sammen på denne måde! Det er tilladt at gøre det man har lyst til - hvis nogen vil bade, så gør de det; andre vil se Tour de France, så gør de det; og andre igen hygger måske bare med lidt hvidvin og dameblade - alt er tilladt og det er dejligt!
Vi spiser frokost sammen, drikker eftermiddagskaffe og spiser aftensmad - og alle bidrager til det hele med et eller andet, - en ret, en kage - hvad man nu lige har lyst til.
Vi havde en skøn dag også selvom, vi måtte undvære "de små" :-)

Sidst på aftenen syntes nogen (min svoger og manden min), at det var synd for min lillesøsters mand, at han ikke kunne være med til at hygge med cognac og skønne cigarer, så de tog et billede og sendte til ham med teksten: "der er Tour i den og er der lort i bleen??" De syntes selv, det var VILDT sjovt - men det var måske "lidt" ondt overfor den nybagte far ....
Kønne er de ikke - men de havde det dælme sjovt ... !!
Efter sommerhus-festen havde jeg ferie - lucky me!!
Tommy skulle egentlig hjem og arbejde, men var så heldig at få nogle fridage, så han kunne blive! Jubiiiii - så havde vi lige nogle skønne, skønne dage!
"De små" (min lillesøster og hendes lille familie) kom til og så var vi der endelig alle 14 (+ 1 hund) Det var dejligt!! Det er virkelig en gave at komme så tæt på de små nevøer og niece!! Dejligt!
Tommy kørte hjem onsdag - jeg blev samme med ungerne endnu nogle dage. Så kørte min far os hjem lørdag - så vi havde lige næsten 14 dage i sommerhuset - det kan vi ikke klage over!

onsdag den 21. august 2013

Hvem sagde bøh??

Det var såmænd da bare mig!
Jeg kom lige forbi - det er godt nok længe siden sidst!!
Har du det ellers godt?
Jo tak, det går egentlig fint ....
God sommer har det været - den kan vi da ikke klage over!
Dejligt at være tilbage på jobbet igen - selvom intet er, som det plejer at være!

Har du så fået læst noget siden sidst??
Åhhhh jooooo - en smule....
Er dog en anelse bagud med hensyn til min planlagte sommerferielæsning - hvilket ene og alene skyldes  Netflix og serien "Lost" - jeg "kom til" at starte med at se den og så var der jo ikke andet at gøre end at fuldføre - så nu er samtlige 7 sæsoner slugt råt!!!
Det lyder da dejligt! Jamen det var det da egentlig også :)

Jeg tror, jeg vil bestræbe mig på at få blogget lidt mere fremover.
Jeg vil vende tilbage til mit nye arbejdsliv (håber jeg) på et senere tidspunkt. Jeg synes bare lige, at tiden var inde til at melde, at jeg altså er her endnu - selvom jeg ikke har været så frygtelig aktiv herinde! :)

Glædelig sensommer!
Smil fra Rikke
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...