torsdag den 30. maj 2013

Selvsving

Jeg gik en anelse i selvsving i går, da jeg pludselig opdagede at mine forældre ikke var hjemme... Da de tilmed havde forladt matriklen i høj hast, var jeg fuldstændig sikker på at min søster (https://www.byheidemann.dk) var gået i fødsel!!
.......
............ Det var hun ikke.

I dag er mosteren mere rolig og nyder vejret på terrassen! 


Ja, ved godt billedet ikke er det bedste - men er i nød! ;-)

fredag den 24. maj 2013

fredag

Ahhhh fredag - og weekend! Næsten.... Jeg skal nemlig bruge fredag eftermiddag på et arrangement med mit arbejde. Det varer helt til i aften, så der går lige lidt tid, inden jeg er så heldig at kunne nyde fritid med min familie :)

søndag den 19. maj 2013

Læsehesten

Jeg får dælme læst nogle bøger for tiden. 
Efter alle Karin Slaughters fantastiske bøger er jeg nu kommet i gang med Inger Wolf. Jeg må sige at de bøger er super til sommer og strand.... Det er korte kapitler, super skrevet så du føler ikke at du "går glip" af detaljer i historien, selvom bøgerne ikke er så lange. 
Så Inger Wolf kan klart anbefales til sommerferien! 

Jeg skal nu i gang med bind 3 - Sangfuglen.... 
Jeg læser mest på min iPad. Jeg låner bøgerne via eReolen.dk - det er nemt og bekvemt! Bøgerne afleverer sig selv.... Ulempen er at det kan være svært at sidde ude i solen og få læst sin bog og det er ikke så hensigtsmæssigt at medbringe iPad på stranden eller ved poolen.... Så når sommerferien for alvor banker på, må vi have gang i de gamle bøger igen :-)

Jeg tror, jeg vil læse noget Håkan Nesser ... Hvad med dig? Har du læseplaner for sommerferien? 

fredag den 17. maj 2013

Sol og sommer

ENDELIG!! 
Åhhh jeg nyder! Med krimi og kaffe latte på terrassen - benet op og ren nydelse!! Ahhhh ....

Ikke nok med det, det er i dag den sødeste, mest fantastiske, dejligste, klogeste, lille lækre nevø Alfreds 3 års fødselsdag :-*

Og se en fantastisk himmel!! Tak <3


søndag den 12. maj 2013

Mors dag

Dejlig morgenmad og smukke blomster!
Life is good :-)
Glædelig mors dag

onsdag den 8. maj 2013

Status

Efter dag med køretur, indkøb i Netto (wup wup - har været ude i verden!!), vasketøj og madlavning ser knæ mærkeligt ud ... Er nærmest ikke-eksisterende... Kort sagt - jeg går nærmest ud i et!
Håber på snarlig bedring!! :-/

Krimi

Wuuuu huuuuu !!! Er i gang med en ny krimi :-) Se, det er noget, der fanger mig! 
Hip hip hurra!!
Så skriver lige engang, når jeg får tid :-)

mandag den 6. maj 2013

færdig med bog

Ja, som jeg skrev i går, har jeg jo ikke så meget at lave, da jeg pt ligger med benet eleveret og mere eller mindre i ro (i dag mere!) Derfor er jeg så også endelig allerede færdig med bogen "en god far" ... Altså, jeg må sige, jeg blev aldrig sådan rigtig fanget .... Men nu er den læst og så er jeg den "oplevelse" rigere.

Nu må jeg i gang igen med en ny bog - og denne gang bliver det en krimi !!! Mere om det på et andet tidspunkt.

Mht. mit ben, så har det faktisk været lidt en øv-dag. Jeg tror nok, "jeg er kommet til" at genoptræne lige lovlig meget her i weekenden. Jeg har i hvert fald haft min hidtil værste dag i dag! Hold nu op hvor har det spændt og gjort ondt i det skide knæ! Så faktisk hele min dag er blevet brugt i sofaen og i liggestolen (selvfølgelig heller ikke værst)
Faktisk har jeg siddet / ligget så meget, at min bagdel indimellem har sovet - og det er altså pænt træls, når man ikke rigtig kan noget!

Nå, men jeg håber, det bliver bedre i morgen - som Gertrud Sand siger!

søndag den 5. maj 2013

My view ...

I disse dage er som det kan ses på billedet.
Efter mindre kikkertindgreb i højre knæ, befinder jeg mig for tiden en del på sofaen. Her er jeg iført iPad, iPhone, bærbar arbejds-pc og Netflix ... Så går det lige ...
Lige nu underholder jeg mig med Brøndby - FCK ... Jeg er nemlig også lidt vild med fodbold :-)

fredag den 3. maj 2013

Ny bog; "En god far"

Så blev jeg - desværre - færdig med Karin Slaughter... Uhhhh de har været gode, de bøger!
Jeg er VILD med krimier!
Måske er det derfor, at jeg lige skal vænne mig til den bog, jeg er gået i gang med. Den skulle ellers være god. Jeg har fået den anbefalet af min mor (som er pensioneret skolebibliotekar) og hun plejer ellers at ramme min smag... Men denne gang skal jeg lige vænne mig...

Lidt om bogen:

En god far, af Noah Hawley
Beviserne mod den unge Daniel Allen er stærke, da han anklages for mordet på en populær amerikansk præsidentkandidat. Hans far, en respekteret læge, vil gøre alt for at bevise sønnens uskyld. Samtidig plages han af skyldfølelse, fordi han måske svigtede som far

En almindelig dreng med et almindeligt liv anklages for at have myrdet USAs næste præsident.
Dr. Paul Allen er en respekteret læge, der lever et lykkeligt og behageligt liv med sin anden kone og deres to drenge. Men en aften banker det på døren, og hans verden bryder sammen. En populær præsidentkandidat er blevet skudt, og politiet hævder, at det var Pauls søn af første ægteskab, der gjorde det.
Men Daniel har altid været en god dreng, og Paul er sikker på, at den stille og reserverede dreng ikke er i stand til at begå mord.
Paul beslutter sig for at finde ud af, hvad der skete og hvorfor. Han hvirvles ud i en malstrøm af modstridende følelser. Er det på en eller anden måde hans skyld, at Daniel er havnet i den situation? Har han svigtet i sin rolle som far? Plaget af disse tanker følger han i sin søns fodspor tværs over Amerika på jagt efter sandheden.
Er et menneske altid ansvarligt for de handlinger, det begår? Hvad gør os til dem, vi er?


Jeg fortsætter min læsning og bliver vel snart grebet :-) om ikke andet tænker jeg at filmen kunne blive vildt god! Så jeg kan altid håbe, at nogen får ideen at lave den!

torsdag den 2. maj 2013

Hverdag igen

Efter skønne dage, hvor jeg har levet af den super dejlige dag, vi havde i fredags, ja så melder hverdagen sig nu igen...

For mig skete det tirsdag eftermiddag, da min telefon ringede.
Det var fra opvågningen på Middelfart Sygehus - de ville lige sige at jeg kan komme til torsdag kl 10.00.
Jeg har bøvlet med en lille knæskade siden vores skiferie i uge 5 og nu skal der så "endelig" gøres noget ved det ...

Jeg lader op - lige nu i sofaen med fodboldkamp (Barca-Bayern) - er en smule nervøs, for jeg er ikke så vild med det der narkose...

Velkommen tilbage til hverdagen!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...