søndag den 26. februar 2012

Dagens fødselar

9 år bliver hun i dag! Min smukke og dejlige lille pige !!!!
Tillykke min skat!


- Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag den 25. februar 2012

Det kommer ...

... på et eller andet tidspunkt, - billederne af ungernes værelser :)
Jeg er nu det man kalder så godt som færdig på begge værelser. Jeg mangler kun sådan noget som lidt billeder på væggene, en lampe på en væg og sådan lidt hygge-små-ting :)
Det er blevet godt, synes jeg! Og ungerne er glade!
I løbet af året skal vi have lagt trægulv på værelserne - det skal nok blive godt også!!

Så billeder kommer - nok inden længe ;))

I morgen skal mindstes fejres. Hun fylder 9 år :) Vi fejrer med en lille gymnastikopvisning - og alle bedsteforældre til aftensmad :)
Vi glæder os - allesammen ;)

- Posted using BlogPress from my iPad

tirsdag den 21. februar 2012

Ramt af noget ...

Jeg skal da lige love for, at man blev ramt af noget boomerang der! Det der hverdag kom da lige væltende ind over familielivet mandag morgen!
Føj, siger jeg bare!! Så kan man komme i gang, kan man!

I disse dage flyder den lokale avis over af byrådspolitikernes tilsvininger af hinanden, mens de har travlt med at vaske hænder. Fredericia Kommune står overfor den mest gennemgribende skolestruktur nogen sinde - og folkeskolen er jo et emne alle har en mening om (især nok dem der burde tie stille!) Stemningen ude på skolerne bliver dårligere og dårligere - ingen ved hvilke skoler, der skal lukke; ingen ved hvordan de skal arbejde i fremtiden og ingen ved hvor de skal arbejde...
I forældregruppen breder panikken sig også - hvor skal mit barn gå i skole efter sommerferien?? Det er nok især forældrene, der står i samme situation som os, der har det sådan. Vores lille lokale folkeskole går kun til og med 6. klasse - i 7. klasse skal børnene videre til en overbygningsskole inde i Fredericia. Her under al det her skolestruktur, hvor skoler foreslåes lukket og andre foreslåes som basisskoler (0.-6. kasse) og andre igen foreslåes som overbygningsskoler (7.-9. klasse) er det svært at finde ud af, hvilken skole man skal "vælge" til sit barn. Vi er i hvert fald enige her hjemme om, at vores søn (der skal i 7. klasse efter sommerferien) ikke skal på en skole, der vil lukke efter 1 år for at blive basisskole.... Sådan tror jeg også alle de andre forældre til børn i 6. klasse har det lige nu!
Lige nu siger et af de mange rygter, der er i omløb, at der kan gå yderligere 2 måneder, inden der foreligger en nogenlunde brugbar løsning. Der er ellers dømt ekstraordinært byrådsmøde på mandag, hvor en løsning skulle have været vedtaget - men der vil åbenbart gå yderligere tid.
"Dejligt" siger jeg bare - vi kommer helt hen i maj måned, inden vi ved, hvad vi skal gøre af vores søn efter sommerferien.....
Jeg er bare IKKE tilfreds!!!

Så ja, man blev ramt, blev man! Lige i nakken!!
Oveni det hele er man ramt af et halvsygt barn - mindsten med ondt i hovedet... Godt at have bedsteforældre lige ved hånden!

Weekend kom snart! Vi er nogen, der trænger!!!!

fredag den 17. februar 2012

Dagens udflugt

Ja, er stadig i gang med børneværelserne! Det har nu taget hele ugen, - det er som om det ingen ende har!
I dag er det påkrævet, med en tur til
Ja, jeg ved det! Det er hårdt og frygtelig belastende... Ved ikke helt om jeg kan klare det - men man kan jo håbe ...

(håber det lykkedes for dig at læse ironien i indlægget - IKEA here I come!! Og jeg har fået manden min med!! Hep hep!)

torsdag den 16. februar 2012

Dagens ret

Menuen i dag var hotwings - det er nogens livret...
Der er spist op :) Sådan er det hver gang :)


Andre (læs: mig) måtte nøjes med ovnbagt laks... Men det er nu heller ikke så ringe ;)

- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 14. februar 2012

Gæt hvad jeg laver ...




Jep! Ungernes værelser sættes i stand - føj de trænger!! Glæder mig til jeg er færdig!

søndag den 12. februar 2012

HÆ ...

Så kom aftensmaden lige snigende ind fra fløjen... Helt uventet og ganske gratis :) I like a lot!
Svigermekanikken lagde lige vejen forbi og bød på aftensmad senere. De var på gåben og tog mindsten med retur - så her er kun selskab af 2 x 12-årige og Call of Duty.... Ja og så selvfølgelig manden min, men han laver ikke meget larm efter en firmatur i går ;)
Jeg har iført mig headset og lytter til dejlig musik og nyder opdateret computer ....
Life is sweet!!

God søndag derude!

lørdag den 11. februar 2012

Nyt fra fronten

1. vel hjemvendt fra super dejlig skiferie UDEN nogen brækkede lemmer!! (mega dårlig netforbindelse gjorde at jeg ikke kunne opdatere bloggen, som jeg ellers havde til hensigt! øv!)

2. sygdom bekæmpet!! Var syg INDEN skiferie-afgang og blev syg igen lige INDEN hjemkørsel!! Ufatteligt med alt det sygdom! Har allerede på nuværende tidspunkt været mere syg i år end det sidste 1½ år! Tak for det....

3. opgradering / rensning osv af bærbar gennemført - resultat: toptunet Lenovo T61 med Windows 7 ... (pc-lægen - læs min far - har dog ikke fået installeret Outlook, så det skal jeg lige have nørklet med...)

Alle forudsætninger for at udøve mere blogging er nu til stede! Så nu må jeg tage mig sammen og komme i gang - det er jo ikke ligefrem fordi indlæggene har væltet frem her i 2012....
Jeg prøver at gøre noget ved det!

SMIL fra mig :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...