lørdag den 28. maj 2011

Lørdag

Uhmm... Lørdag :) Dejligt!!
Har nydt formiddagen i selskab med Mads og Monopolet, musikqvis med Kenneth K og rengøring i hytten :)
I aften står den på tøsehygge med 3 gode veninder. Salaten er lavet. Artiskolcremen og guacomole trækker i køleskabet og gulerødderne er klar til at komme med :)) Jeg glæder mig!! Rigtig meget - det bliver super hyggeligt...


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 27. maj 2011

Tvilling

... eller Gemini som det også hedder - mit stjernetegn. Ikke fordi jeg tror på den slags, men der er nu meget sjovt alligevel. Her til aften sidder jeg lige og læser et blad og vupti, et horoskop...
"Tvillingen er ekspert i at klare sig igennem, snakketøjet virker. Og skulle det ikke virke, så skifter tvillingen bare spor, og skulle det heller ikke virke, tja, så er der jo altid endnu et spor..."
Se det er jo rart at vide ;)) Pludselig er jeg meget mere rolig!! ;))


Billede af en tvilling - måske i gang med at skifte spor... Måske bare en tvilling, der taler!?!

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 26. maj 2011

Gavekasser

Gavekasser er en god ting :) Endnu engang er jeg blevet begavet med blomster fra kollegaer...
Smukke ser de ud som de nu står der i min stue.
Jeg kan igen gå og nyde - det er nu altså skønt!

Jeg håber, at jeg kan "tage mig sammen" og kigge forbi Skansen inden længe.
Jeg kan mærke, at jeg savner og at jeg trænger til at snakke, snakke, snakke med alle de dejlige mennesker, der hver dag har deres gang på skolen.

Imens kommer energien langsomt tilbage, de dårlige dage bliver færre og færre... Og når der så kommer en dårlig periode, er den slet ikke så lang, som den var engang. Jeg er hurtigere ovenpå igen - og det er godt nok dejligt!
Hurra for det - og hurra for gavekasser :)

mandag den 23. maj 2011

Skal vi være kaerester??

Mindsten har fået et brev fra en af drengene i klassen:
"Skal vi vare kaerester. Jeg kan godt lide dig. Svar ja eler nej" (og herefter så de obligatoriske felter, hvor man kan sætte X)
Ææææælsker bare børn i 1. klasse, der skriver til hinanden!!
Mindsten har i dag selv lavet brev til en veninde med følgende tekst:
"Til en af mine beste venener"  (når man skriver "en af mine bedste..." er man i hvert fald også sikker på at de andre veninder ikke føler sig stødt!)

Er det da ikke bare herligt! Gid det aldrig stopper.... :))

onsdag den 18. maj 2011

Arghhh

Nu gik det lige så godt..... Har bare en rigtig dårlig dag :(( ØV!
På trods af en masse gode ting - bl.a en rigtig god løbetur til morgen, er jeg nede i dag! Håber bare rigtig meget at det er bedre i morgen!

tirsdag den 17. maj 2011

Must haves ....

Jeg har fundet et par "must haves" i dag :)
Jeg er helt vild med de skæve figurer fra Medusa Copenhagen!! Og i dag fandt jeg noget fra Medusa, jeg simpelthen MÅ eje!

Jamen er det da ikke fantastisk!! Se lige et fødselsdagsbord med sjove pakker i rød (og de fås også i blå) og cupcakes - alle sammen til kertelys / julelys..... 'amen det er da for hyggeligt!
Der må investeres - men det må nok blive lidt af gangen.... Man skal jo nødig overdrive ;))

På vej tilbage

Jeg kan mærke, det går fremad. Gå / løbeturene giver pote og giver mig noget, der er rigtig godt for de mange tanker og stressen, der fylder lige nu. Det er utroligt, hvad det kan gøre, at man lige får brændt noget stress af!!
Samtidig har det i dag været "day 1" hos psykolog, der skal hjælpe mig til at finde ud af forløbet samt hjælpe mig til at finde mere overskud i både arbejdsliv og privatliv. Jeg har set rigtig meget frem til det og mit indtryk af dagen er positivt.
Vejen er lang endnu - men jeg er på vej tilbage! og det er FEDT!!

mandag den 16. maj 2011

Fejl 40??

Ved ikke lige helt, om det er en fejl 40 eller, hvad det er, MEN jeg har bøvlet hele dagen med at finde ud af, hvordan jeg får de blogs, jeg er fast læser af til at figurere på min liste over blogs på min egen blog....
Hold nu op hvor er det bøvlet!
Og nu vi er ved det, så kunne jeg også godt tænke mig de der små "redigeringsknapper" tilbage igen - de er nemlig også pist forsvundet..... Jeg giver fortabt!
Hvis nogen har de vise sten, håber jeg virkelig, at de vil dele ;))
Kom frisk - kom glad!

søndag den 15. maj 2011

skønne kollegaer!

Jeg har skønne kollegaer!! Hvor er jeg heldig!
Fredag fik jeg en hilsen fra mine sekretærkollegaer i form af en smuk buket, som jeg vil gå og nyde! Jeg skal bare blive frisk og klar til at komme tilbage!
Det varmer helt vildt og man bliver glad langt ned i maven, når der uventet dukker sådan en hilsen op!
Se lige hvor smuk den er:

fredag den 13. maj 2011

Bang på inden du går ind .....

.... sådan har mindsten skrevet på et A4 ark, der så efterfølgende er hængt op på døren ind til værelset :)
Og vi bang'er alt, hvad vi kan, inden vi entrerer ;))

torsdag den 12. maj 2011

det kommer hen ad vejen ....

mmmmmmm...... En morgen-gå/løbe-tur gør nu godt!
Her i min sygemeldingsperiode starter jeg min dag med motion - stresshormonerne har godt af at blive brændt af og man er afslappet og veltilpas når man kommer hjem igen. Tror faktisk at det er vejen ud af det her! Motion, frisk luft og så godt humør - humøret mangler lidt lige nu, men det skal nok komme hen ad vejen.
Målet er retur på jobbet - og det skal jeg nok komme! Jeg tror bare, jeg lige skal vænne mig til at det ikke går så hurtigt, som jeg gerne vil have det til! Men det er jo netop det, morgen-gå/løbe-turen hjælper med til....

Lige nu nyder jeg stilheden!! med latte i koppen og tjekker lidt ud i blog-land :)
Jeg er ikke særlig kreativ og heller ikke en stor gourmet, men jeg suuuuger til mig og bliver så inspireret og imponeret over, hvor dygtige mennesker, der er.
Måske er det også noget, der kommer hen ad vejen - det der med kreativiteten??

onsdag den 11. maj 2011

Up's and down's

Jeg sysler stadig herhjemme med kvalme og åndenød. Det er egentlig ikke særlig fedt! Ville hellere være på arbejde - men tror nu alligevel at det er meget sundt, at "være i det der ikke er så rart" i en periode. Tror på at det nok skal blive bedre og håber rigtig meget, at det igen kan blive godt at gå på arbejde.... I det mindste, at jeg kan være der uden åndenød og hjertebanken!
Det går op og det går ned - dykket har været der i begyndelsen af denne uge. Jeg håber, det snart vender!

Det gode er, at jeg er MOR for tiden. Det er ligesom det eneste, der er krudt til.... Tror egentlig også at ungerne nyder, at jeg er hjemme, når de har fri fra skolen. Der er også lidt mere tid til aflevering om morgenen. Og mere overskud til lektierne om eftermiddagen....
Men i bund og grund er prisen, jeg betaler for dette for høj! Fremover skal jeg godt nok være bedre til at have fokus på mig selv! (Hvilket egentlig også er et udmærket råd at give videre til andre kvinder!)

mandag den 2. maj 2011

Tanker på en mandag ...

Nogen gange gør livet knuder ... Som for mig lige for tiden.
Stress har sat sig i min krop og gør nu knuder i form af åndenød, angstanfald og kvalme. Øv siger jeg bare! Når nu man har fået noget så dyrebart foræret som livet, burde man så ikke bruge det bedre end at rende rundt og blive stresset? svaret er JO!! Derfor har jeg hevet stikket i en periode. Hvor længe ved jeg ikke. Jeg må tænke og finde ud af hvad der skal ske.

Livet er mere værdifuldt! Så langt er jeg da kommet.... :)



- Posted using BlogPress from my iPhone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...